Vaš uspeh
je naša 
digitalna
misija

smo Prodorni predani pogumni ustvarjalni

Ustvarjamo prodorne

oblikovalske rešitve

Izdelava spletne strani ter trgovin

Ustvarjamo oblikovalsko dovršene, sodobne in premišljene digitalne izkušnje, ki navdušujejo uporabnike in spodbujajo dialog med njimi in vašo blagovno znamko.

Načrtovanje uporabniške izkušnje (UX) Oblikovanje uporabniškega vmesnika (UI) Programiranje in razvoj spletne strani Vzdrževanje in podpora spletne strani

Oblikovanje vizualnih komunikacij

Zgolj najboljši dizajn bo poskrbel za navdušujočo izkušnjo, ki bo pustila globok vtis na vaše uporabnike.

Oblikovanje celostne grafične podobe Oblikovanje embalaže Oblikovanje marketinških materialov Oblikovanje za družbena omrežja

Video in foto
produkcija

Navdušite vaše uporabnike s profesionalnimi multimedijskimi vsebinami

Reklamni & predstavitveni video Animirani video Reklamna lifestyle & produktna fotografija Drone fotografija & video.

Izpostavljene

refrerence

Točilno mesto prihodnosti!

Interaktivni zasloni v mreži Petrol Media poskrbijo za sodobno in prijazno nakupovalno izkušnjo, obojestranski HipTerminal zasloni so postavljeni na Petrolovih točilnih agregatih na desetih strateško izbranih lokacijah v Ljubljani.

Lex
ocean

Celostna grafična podoba je prvi vizualni stik vsake organizacije z javnostmi. Z njo dosegamo prepoznavnost, z njo pripovedujemo, kdo smo, kam gremo, … Oblikovali smo CGP, spletno stran in promocijske oglase.

Slovenian Business Club

Za organizacijo SBC, katera povezuje odlične slovenske podjetnike, smo oblikovali številne digitalne in tiskane rešitve ter poskrbeli za rdečo nit celostne grafične podobe.

Imate super idejo?

Radi bi slišali več o njej.

ROJENI ZA KREATIVO

Popolnost
je naša identiteta

Vaše podjetje vodimo v digitalni svet in razvijemo individualni koncept strategije, dizajna in tehnologije, ki je prilagojen vašim potrebam.

Naš cilj je ustvariti rešitve, ki vas navdihnejo. To je standard uspešnosti pri razvoju novih spletnih mest, aplikacij in digitalnih storitev.

Vsakega projekta se lotimo s srcem, kot da je to naš lastni projekt. Pripravljeni smo na vse izzive na poti do cilja. Veselimo se sodelovanja z vami in ustvarjanja novih prodornih digitalnih zgodb.

USPEŠNE ZGODBE

Popolnost je mogoče doseči le v sodelovanju z izjemnimi partnerji.

KONTAKTIRAJTE NAS

040 482 912